Sunny Beach Weather

We have been blessed by the weather all week here on Schouwen-Duiveland. The photo shows Vinyl on the beach at Renesse earlier this week, we actually had lunch on a terrace outside on the beach. The big storm is starting to hit here, advice is to stay inside after lunchtime. But we are behind a tall dyke, so we should be OK.

IMG_3426

Al gans de week gezegend door het weer hier op Schouwen-Duiveland. In de foto zie je Vinyl op het strand te Renesse eerder deze week. Wij lunchten er op een buitenterras op het strand.
De grote storm is hier intussen aangekomen, er wordt gevraagd om na de middag binnen te blijven. Maar wij logeren net achter een hoge dijk, dus ik maak mij weinig zorgen.

8 gedachten over “Sunny Beach Weather

  1. Vinyl is wel blij hier op het strand en ik vind de schuimkoppen altijd zo een fraai gezicht en jij hebt deze er mooi opgezet. Gelukkig de erge stormen weer voorbij maar vele bomen zijn helaas ook weer de dupe geworden en nu ook al vele zeesterren gestrand en dat is niet zo leuk nieuws.

    Like

  2. Mooie foto; telkens ik een sfeerfoto van de zee zie, wil ik er naartoe. Gelukkig zorgen we ervoor dat we altijd een aantal dagen hebben vastgelegd, zodat we steeds mooie vooruitzichten hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s