Autunm Morning Walk

Walking along the cloister in Oostende, not so far from our home, shows me that autumn is over half way. But still very green for the time of the year. The warm weather. Over the years Oostende has filled up with marginal people. The red bag: someone has dumped their rubbish once more here. Happens all the time. Hateful.

IMG_1865_AUTUMN_WEB

Wandelend langsheen het klooster in Oostende, niet zo ver van waar ik woon, toont mij dat de herfst voorbij halverwege is. Nog heel erg groen voor de tijd van het jaar, dat zal het warme weer zijn. Over de jaren is Oostende vol gelopen met marginalen. De rode zak: iemand heeft hier weer hun huisvuil gedumpt. Elke dag opnieuw. Hatelijk.

Advertenties

15 gedachten over “Autunm Morning Walk

 1. MuzzD heeft wel gelijk in. Waarom noem gewoon niet asocialen Peter? Ik moest via Google bekijken. Het klopt wel. Herfst is bijna voorbij. Bladeren van de bomen is bijna kaal aan het worden. Andere kant van je foto ziet nog groen uit. Het kwam door de warmte geweest. Dan duurt het langer voordat gaat verkleuren of kaal word. Mooie foto. Fijne dag verder.

  Like

  1. Je hebt helemaal gelijk willy.. wie zegt ons dat pieterbie die tas daar zélf niet heeft neergezet hè.. een beetje rood op een foto maakt ‘m altijd nét wat meer af..! 😛

   Like

  1. Wij hebben hier ook van die sluikstorters.. en men heeft sterke vermoedens dat dat mensen uit Barendrecht zijn, aangezien men in die buurgemeente per kilo moet betalen voor hun vuilophaal..! dus die vuilniswagen komt wel langs maar men wil daar liever niet voor betalen hè!

   Like

 2. Goede morgen Pieterbie.
  Vreselijk toch van die sluikstorters… ze leren het nooit, steeds weer wordt je met hun wandaden geconfronteerd en meestal gebeurt dit helaas straffeloos…
  Mooie foto maakte je van de herfst die nu toch haar intrede heeft gedaan, het regent bladeren!

  Like

 3. Hier niet anders Peter, ook hier worden afvalzakken op diverse plekken gedumpt. De herfst is inderdaad later dan andere jaren, ben benieuwd wanneer de winter komt dit jaar (als hij al komt).

  Like

 4. Eindejaars-drukte in je winkel? Black Friday wellicht? 😉 Zulke flauwekul hè.. Amerikaanse gewoonte die met Thanksgiving samenhangt.. en dat vieren wij hier helemaal niet! Maar ja.. als je extra omzet door kunt krijgen..!
  😉

  Like

 5. Goede avond Pieterbie.
  Bedankt voor de vele mooie en lieve reacties, je bent toch eens bij mij langsgekomen ondanks het feit dat je heel weinig tijd voor jezelf hebt, dat merk ik aan je blog die nu blijkbaar op een laag pitje staat…

  Like

 6. De mens zal het nooit afleren om de natuur te bevuilen en men zal het ook nooit inzien dat zij zelf de schuld zijn dat de natuur kapot gaat. Jij schreef het woord al. Een woord die ik nog niet kende want zoals jij weet en hebt gelezen in mijn welkomstwoord kan ik geen moeilijke woorden door ziekte. Maar dankzij jou heb ik weer een nieuw woord geleerd. Nu vertel ik iets over de foto : door het bladkleur van de boom viel het rode van het vuil op. Het was net of de natuur jou erop attendeerde dat jij dit moest zien wat de mens de natuur aandoet.

  Like

 7. Kijk, zonder uw toelichting zag ik het al op de foto, dat het ‘rood’ er niet hoorde. Het is al jaren aan de gang, steeds meer en meer vuil, overal waar je kijkt… En dat zou je dan geen marginalen mogen noemen… net alsof ze zelf zo zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s