Troy

No, this is not Vinyl, it is Troy, Vinyl’s father. Still a good looking dog even at the age of 10. Photo taken on November 4, 2018. Vinyl had to go in conflict with his poor old dad, I had to drag him off.

IMG_7916_TROY

Neen, dit is niet Vinyl, het is Troy, de papa van Vinyl. Hij ziet er nog goed uit voor zijn gezegende leeftijd van 10. Foto genomen op 4 november 2018. Vinyl moest natuurlijk weer in conflict treden met zijn arme oude vader, ik moest hem er af sleuren.

Advertenties

11 gedachten over “Troy

 1. Oei hij lijkt sprekend op Vinyl. Ach weer tien jaar oud is papa. Hij ziet echt heel mooi uit op zijn leeftijd. Wat jammer dat niet kan meer opschieten met de elkaar. Vinyl was zeker boos op pa. Echt zonde. Is nou goed gekomen? Vaak zijn ze lief karakter. Zeker geen goede stemming. Mooie foto van pa. Alvast fijn weekend.
  Ps:Wat fijn dat je bij ons beter is met foto.Fijn te horen.

  Liked by 1 persoon

 2. Goh.. je zou ‘m z’n leeftijd zéker niet geven.. prachtig beest ook.. je kunt wel zien van wie Vinyl zijn looks heeft. 😉
  Maar is Vinyl zo’n vechtersbaas en dan nog wel op neutraal terrein als het strand? jammer hoor, had leuker geweest als ze lekker samen konden spelen hè.

  Liked by 1 persoon

  1. Troy is erg dominant en gedraagt zich niet altijd correct. Vinyl is zich daarvan bewust en is altijd heel erg waakzaam wanneer zijn vader in de buurt is. Zodra Troy reageert naar een ander hondje of naar Vinyl, zit het er op, Vinyl tolereert niks van zijn bruut van een vader 🙂
   Gelukkig is hij OK met zijn papa (ik, dus) als authoriteit. Maar hij weet ook wel dat ik hem heel graag zie en hem nooit pijn zou doen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s