End of October

I took this photo during my morning walk with Vinyl at the end of last month, in the week before Halloween. Isn’t it amazing: end of October and the gardens are still in bloom.

IMG_1850_AUTUMN_WEB

Ik nam deze foto tijdens een ochtendwandeling met Vinyl op het einde van de vorige maand, in de week voor Halloween. Ongelofelijk: eind oktober en de tuinen staan nog in bloei.

Advertenties

9 gedachten over “End of October

 1. Nu kúnnen zomerplanten als het zulk zacht weer is, het heel lang volhouden.. maar dit lijken me toch herfstanemonen.. en de naam daarvan zegt het al, die bloeien in de herfst.. en dat ís oktober nu eenmaal. Allyssum, dat paarse op de grond, bloeit ook minstens tot en met oktober.. en rozen bloeien vaak door tot het vriest. Dus zó erg gek is het dus niet dat het nu allemaal nog bloeit hè.. kwestie van plantjes in je tuin te zetten die op verschillende tijdstippen bloeien.. heb je langer plezier van je tuin. 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Hmm moet mezelf corrigeren.. het blad van die roze bloemen klopt niet met dat van herfstanemonen.. dan wellicht tóch een echte zomerbloem.. een coreopsis rosea wellicht? die is dan wel laat maar zoals ik al zei.. zolang het niet vriest kunnen bloemen wel door blijven bloeien hoor.

   Liked by 1 persoon

 2. Goede morgen Pieterbie.
  Mooi foto maakte je van die bloeiende tuin, een klein wonder mag je dit noemen dat het nog steeds een beetje zomer was. Of de natuur nu van slag is of niet, het is toch lekker meegenomen hé.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s